Uit liefde voor wijn

Het eerste idee

Lange avonden, gezellige onderonsjes en vele wijntjes drinken, zo is het allemaal begonnen voor de vrienden Lennert en Angela van Driel en Alexander en Denise van den Brink.

VAN HOBBY NAAR ... HOBBY

In de zomer van 2013 hebben wij genoten van de Duitse wijnfeesten waar tegelijkertijd een idee ontstond. Wij gaan zelf wijn importeren! Op deze plek lees je ons hele verhaal.

2013
Het eerste idee
Lange avonden, gezellige onderonsjes en vele wijntjes drinken, zo is het allemaal begonnen voor de vrienden van Entwines.
2016
Nieuwe locatie
Nieuwe locatie een feit! Entwines vestigt zich aan de Burgermeester Uilkensstraat 1 in Bergambacht. Elke zaterdag geopend.
2017
Nieuwe website
Tijd voor nieuwe, frisse ideeën met bijbehorende nieuwe website!

De eerste winkel

Zo gezegd zo gedaan. Op bezoek bij de wijnboeren in de Pfalz waar wij onze eerste selectie hebben gemaakt voor de verkoop. Met een auto volgeladen weer naar Nederland en alles in werking gezet, naam, logo, Kamer van Koophandel, Douane, website etc..

VAN HOBBY NAAR DE EERSTE WINKEL

Na vele enthousiaste reacties, wijnproeverijen, verkopen en uitbreidingen van ons assortiment kwam er een nieuwe kans op ons pad, een eigen winkel. Tijdens onze zoektocht naar een geschikt pand kwamen we uit op de oude werkplaats van fietsenmaker Rob Bijl aan de Hoofdstraat in Bergambacht. Na vele weken klussen met behulp van familie en vrienden was het 7 maart 2015 zover, de winkel ging open.

De huidige winkel

Een jaar later voldeed de oude locatie niet meer aan de wensen en zijn de wij op zoek gegaan naar een nieuwe plek. De nieuwe locatie gevestigd aan de Burgermeester Uilkensstraat 1 is geopend op zaterdag 9 april 2016.

MEER RUIMTE VOOR KWALITEIT

Het assortiment van de hippe wijnkelder is ook uitgebreid met veel nieuwe wijnen uit alle werelddelen, chocolade en leuke wijngadgets.

De toekomst

Om de hele week bereikbaar te zijn hebben wij een Facebookpagina en een website waar u 7 dagen per week terecht kunt. U kunt via de website een bestelling plaatsen, via een privéberichtje of per telefoon, en wij bezorgen de bestelling dan binnen 1 – 3 werkdagen en geheel GRATIS binnen de Krimpenerwaard.

IEDERE ZATERDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00

Wij hopen met onze winkel, proeverijen en evenementen onze liefde voor wijnen over te kunnen brengen en zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren over dit mooie natuurproduct!

NIEUW | Organiseer thuis je eigen wijn proeverij!
Zorg samen met Entwines voor een onvergetelijke avond